Pris kr. 1.500,-
Inkl. 1 look
Inkl. 1 baggrund
Inkl. hårstyling og makeup
Inkl. fotografering i studie
Inkl. 10 redigerede billedfiler
Varighed ca. 45 min. (styling 30 min.)

_____________________________________
 
Gavekort
En 30-minute-makeover er også en oplagt gaveidé til konfirmanden, din mor, søster, kæreste, bedste veninde eller andre, der fortjener lidt forkælelse og et selvværdboost ud over det sædvanlige. Husk i den forbindelse, at jeg laver nogle super søde og unikke gavekort, der vil glæde de fleste kvinder (og mænd!!!).
 
_____________________________________

 Andre kunder synes også godt om...
 

30-minute-makeover

Drømmer du om den helt store forvandling? Så gør dig klar at være model hos by tineT...
 
Vent ikke til du har været hos frisøren, tabt de ønskede kilo, overstået din barsel eller hvad der nu er din undskyldning for at udsætte det, du i virkeligheden drømmer om. Gør det NU - og du vil ikke fortryde det. Det lover jeg dig.

Jeg byder dig indenfor i mit hyggelige fotostudie, hvor tryllestolen venter og hvor du vil blive forkælet udover det sædvanlige. Med en smart hårstyling og en lækker makeup vil jeg fremhæve dine allerbedste sider, hvorefter fotostudiet står klar til det helt store photoshoot...

Jeg vil på en nærværende måde guide dig igennem forløbet og få din personlighed til at skinne igennem, så jeg kan tage nogle fantastiske og mindeværdige billeder af dit nye, smarte look.

Du behøver på ingen måde at ligne en model eller have de rigtige modelmål.

Alle er velkomne - unge som gamle, tykke som tynde, høje som lave, rutinerede som uerfarne. Det eneste der kræves er, at du har lyst til at lade dig forandre og fotografere. Du får ikke lavet permanente forandringer såsom klipning og farvning af hår osv.
 
Sådan forløber det
Ved en 30-minute-makeover er det mig, der bestemmer stylingen. Dvs. du giver mig frie hænder til at style dig på en måde, så jeg får det alle bedste frem i dig. Selve stylilngen tager ca. 30 minutter, hvorefter studiet står klar til det helt store photoshoot.
 
Medbring 1-2 sæt tøj/overdele. Gerne med detaljer i form af spændende ærmer, sjove udkræringer, modige farver eller anderledes mønstre, men vigtigst af alt noget, som du har det godt i.

Under fotograferingen skal jeg nok få dig til at give slip... Vær endelig ikke bange for at se fjollet ud, men giv den gas og spred al din livsglæde - det vil uden tvivl skinne igennem på billederne. 

Jeg redigerer i dagene efter vores møde de 10 bedste billeder fra fotoshootet og sender dig billederne pr. mail. Bemærk, at jeg ikke redigerer om på dig, men blot beskærer billederne og justerer lyset..... What you see, is what you get :-)
 
Med en 30-minute-makeover vil du kunne se en helt forvandlet kvinde i spejlet og føle dig smukkere og dejligere. Du har fortjent det!
 
Und dig selv lidt "me-time" i en travl hverdag - det bliver en helt igennem sjov oplevelse!
 
Glæder mig til at se dig...

Tine Tietgen // by tineT