Ved bookinger foretaget i 2019
 
Pris kr. 2.500,-
Max. 12 deltagere mellem 6-13 år
Inkl. let styling
Inkl. fotografering i studie
Inkl. en digital billedserie pr. deltager
Varighed ca. 2-3½ time (afhængig af antal)
_________________________________
 
Studieadresse:
Dyrlundsvej 12, baghuset
4600 Køge
(Gå gennem gården)
 
Kan bookes fredag eftermiddage 
og i weekenderne
____________________________
 
Se et videoklip fra studiet...
 
 
 

Børnefødselsdag - model for én dag

 
Er du træt af oprydning og rengøring efter en fødselsdagsfest, og ønsker du at give gæsterne en anderledes oplevelse og et minde fra dagen, så hold din datters/søns fødselsdagfest i mit fotostudie i Køge, kun 20 minutters kørsel fra København - læs mere om studiet her.

Når gæsterne ankommer har jeg en lille velkomstdrink klar, som drikkes mens jeg fortæller om dagens program. Jeg gør altid meget ud af at fortælle, at ALT er frivilligt og at det vigtigste er at hygge sig og have det sjovt. Det hjælper ofte de yngre og lidt mere generte børn.
 
Efterfølgende tilbydes hvert barn en let styling (hår og makeup). Der er primært fokus på håret, og makeuppen anvendes kun i meget begrænset omfang. Dels pga. tiden og dels fordi de fleste forældre ønsker deres børn så naturlige som muligt. Derfor er arrangementet også mest velegnet til børn i 6-13 års alderen. Til ældre piger og voksne tilbyder jeg i stedet muligheden for at blive "model for én dag" eller mine "30-minute-makeovers"
 
Efter hver styling tager jeg en lille billedserie og når alle deltagere har været en tur i tryllestolen og foran kameraet, afslutter vi med gruppebilleder - både pæne og søde, men også sjove og fjollede, hvor pigerne får lov til at klæde sig ud og lave sjove ansigter - det plejer at være en perfekt afslutning på en sjov dag.
 
I dagene efter fødselsdagsfesten finpudser jeg de bedste billeder, som jeg mailer til forældrene i lav opløsning. Disse billeder kan/må udelukkende benyttes til at vælge ud fra. Hver deltager må vælge 3 billeder, som jeg efterfølgende mailer til dem i høj opløsning. Disse kan benyttes til både print, sociale medier og hvad man ellers måtte ønske. Ønsker nogle forældre at købe hele fotoserien (ca. 30-35 digitale billeder i alt), tilbyder jeg dette for kun kr. 300,- pr. deltager. Dette er naturligvis helt frivilligt og noget jeg aftaler individuelt med forældrene.
 
Hvad der skal serveres under fødselsdagen, er helt op til jer. Dog er køkkenfaciliteterne meget begrænsede, hvorfor jeg anbefalder, at det er noget, der er nemt at gå til. En del af studiet er indrettet til spisekrog og jeg sørger naturligvis for, at der er dækket op til det aftalte antal. Det er derfor også vigtigt, at jeg senest 1 uge inden det aftalte arrangement, får en tilbagemelding fra jer med det endelige deltagerantal.
 
Da alle ikke kan styles på samme tid, vil der naturligvis komme lidt ventetid, hvorfor det er en rigtig god idé at medbringe lidt underholdning feks. i form af neglelak, quiz, banko, spil ect.

Ved børnefødselsdage, skal der være minimum 1 voksen tilstede under hele forløbet.

Børnefødselsdage kan som udgangspunkt bookes fredag eftermiddage samt lørdage og søndage. Varigheden afhænger af antallet af deltagere, hvorfor det er vigtigt at du ved bookingen kender det præcise antal, der bliver inviteret. Der afsættes typisk mellem 10-15 minutter pr. deltager, samt 15 minutter til opstart og afslutning. Dvs. ved 8 personer vil et arrangement typisk vare ca. 2-2½ time og ved 10 personer ca. 3 timer. Der er plads til absolut max. 14 deltagere i studiet, men for at ventetiden ikke bliver for lang for pigerne, anbefaler jeg at i maksimalt bliver 12 piger. Et fødselsdagsarrangement varer aldrig længere end 3½ time.
 
Ønsker du at vide mere om mulighederne for at afholde en børnefødselsdag, eller er du allerede klar til at booke en tid, så kan du kontakte mig på tlf. 5055 5060 eller via e-mail info@bytineT.dk. Vær ude i god tid, da især weekenderne bliver hurtigt fyldt op.

Jeg glæder mig super meget til at byde dig og børnene velkomne i mit studie til en anderledes og super sjov børnefødselsdag krydret med max. tøsehygge!

Tine Tietgen // by tineT
__________________________________________________________________________________________________________________________
 
Til højre er du meget velkommen til at bruge min fortrykte fødselsdagsinvitation - blot klik, gem og udskriv!
 
Husk desuden at udskrive formularen "Tilladelse til fotografering".
 
Det er MEGET vigtigt, at denne formular medbringes og afleveres på selve dagen. Sedlen skal udfyldes og underskrives af barnets forældre. På formularen giver du tilladelse til, at jeg må style og fotografere din datter/søn, ligesom du også skal anføre, til hvilken e-mailadresse jeg skal sende billederne.
 
Her er også mulighed for at skrive hvis der er særlige forhold, der skal tages hensyn til (eksem, generthed ect.).
   INVITATION FORMULAR