Pris kr. 1.500,-
Inkl. fotografering i studie
Inkl. 20 redigerede billedfiler
Varighed ca. 30 min.
 
Studieadresse:
Dyrlundsvej 12, baghuset
4600 Køge
(Gå gennem gården)
 
________________________________________
 
Andre kunder synes også godt om...
 
 

Børnefotografering

At fotografere babyer og børn er et kæmpe privilegium. At se de stolte, forældre overlade deres dyrebareste til mig, med forventningen om, at jeg vil indfange et unikt "moment"... er en tillidserklæring ud over det sædvanlige.

Jeg er jer alle dybt taknemmelige!

Står du og mangler en positiv, menneskelig, nærværende og kreativ fotograf med øje for øjeblikket og med en særlig evne til at skabe kontakt til dit barn, så står jeg klar til at skabe nogle mindeværdige billeder.

Jeg har selv 2 piger og ved, hvilke kneb der virker...

Jeg byder jer indenfor i mit fotostudie hvor vi sammen får en sjov og afslappede fotografering med dit barn, og hvor studiet hurtigt kan blive til en stor legeplads, samtidig med at jeg forsøger at få dit barns personlighed til at skinne igennem, så jeg kan tage nogle fantastiske billeder af dit barn.

Det bliver en helt igennem sjov oplevelse!
 
Ønsker du at vide mere om mulighederne for at en børnefotografering, eller er du allerede klar til at booke en tid, så kan du kontakte mig på tlf. 5055 5060 eller via e-mail info@bytineT.dk

Ønsker du alternativt at fotograferingen skal foregå i private omgivelser eller i naturen, så er dette absolut også en mulighed... læs mere her...