Fotografering på location
Pris fra kr. 4.000,-
Inkl. digitale billeder 
________________________________________
 
Brudestyling
Pris fra kr. 2.000,- 
________________________________________
 
Andre kunder synes også godt om...
 
 
 

Bryllupsfotografering

Et bryllup er en enestående begivenhed – på alle måder. Det er en dag, I vil mindes hele jeres liv. 
 
Nogle af øjeblikkene fra den store dag vil altid huskes, mens andre vil blive husket gennem billederne!
 
Står du og din udkårne og mangler en positiv, menneskelig, nærværende og kreativ bryllupsfotograf med øje for øjeblikket, så står jeg klar til at forevige jer på jeres store dag
 
Ved at vælge mig til at forevige jeres store dag, sikrer I jer, at der bliver taget nogle smukke bryllupsbilleder - billeder som I vil nyde at kigge på igen og igen årene efter brylluppet.
 
Vi foretager sammen en grundig forventningsafstemning inden den store dag: Hvor skal fotograferingen foregå? Hvilken stil ønsker I? Med eller uden børn/øvrig familie?
 
De færdige billeder leveres pr. mail i løbet af 2-3 hverdage. Billederne modtager I digitalt i høj opløsning i både farve og s-h. 
 
Jeg tilbyder desværre ikke at tage billeder i kirken eller til den efterfølgende fest, men anbefaler altid, at jeg mødes med jer ved kirken, så jeg kan fange lidt billeder når I - nygifte -  kommer ud af kirken (samt riskastningsbilleder mv.) og vi efterfølgende sammen tager videre til den valgte location. 
 
Jeg klarer også hårstyling og makeup af bruden...Som uddannet hårstylist og makeupartist har jeg lagt makeup og sat hår på rigtig mange skønne brude - jeg er mere end klar til også at gøre dig ekstra smuk til den store dag. Inden den store dag, laver jeg altid en prøvestyling, så vi er helt sikre på, hvad der klæder dig bedst og hvad der bedst rammer din store prinsessedrøm. 
 
Jeg glæder mig fantastisk meget til at være med til at gøre jeres store dag helt speciel.