Pris kr. 3.500,-
Inkl. 3 forskellige looks
Inkl. 3 forskellige baggrunde
Inkl. hårstyling og makeup
Inkl. fotografering i studie
Inkl. min. 25 redigerede billedfiler
Varighed ca. 2-3 timer
 
Studieadresse:
//bytineT
Dyrlundsvej 12, baghuset
4600 Køge
(gå gennem gården)
  
_____________________________________
 
Gavekort
En 30-minute-makeover er også en oplagt gaveidé til konfirmanden, din mor, søster, kæreste, bedste veninde eller andre, der fortjener lidt forkælelse og et selvværdboost ud over det sædvanlige. Husk i den forbindelse, at jeg laver nogle super søde og unikke gavekort, der vil glæde de fleste kvinder (og mænd!!!).
 
_____________________________________

 Andre kunder synes også godt om...
 

Model for én dag

Drømmer du om nogle timer, hvor du er i centrum og hvor forkælelse, lækker makeup og maksimal hygge er nogle af kodeordene? Så gør dig klar at være model hos by tineT...
 
Jeg byder dig indenfor i mit hyggelige fotostudie i Køge, hvor tryllestolen venter og hvor du vil blive forkælet udover det sædvanlige. Med hårstyling og lækker makeup vil jeg fremhæve dine allerbedste sider, hvorefter fotostudiet står klar til det helt store photoshoot...
 
Jeg vil på en nærværende måde guide dig og få din personlighed til at skinne igennem, så jeg kan tage nogle fantastiske og mindeværdige billeder af dit nye, smarte look.
 
Du behøver på ingen måde at ligne en model eller have de rigtige modelmål.

Alle er velkomne - unge som gamle, tykke som tynde, høje som lave, rutinerede som uerfarne. Det eneste der kræves er, at du har lyst til at lade dig forandre for en dag, samt at du har mod på at lade dig fotografere. Du får ikke lavet permanente forandringer såsom klipning og farvning af hår osv.
 
Sådan forløber det
Når du kommer, får vi os en kort snak - hvor ønsker, idéer og forventninger afstemmes. Har du selv nogle gode idéer eller uudlevede drømme, tager jeg naturligvis dem med i planlægningen.
 
Derefter starter selve forvandlingen, hvor jeg vil style dit hår og lægge en flot makeup. Når looket er i hus skal det hele foreviges. Vi vil i løbet af dit besøg lave 3 forskellige looks, så jeg anbefaler, at du medbringer 3-4 sæt tøj (primært overdele) og eventuelt nogle accessories, der matcher. 
 
Under fotograferingen vil jeg guide dig alt det, du behøver. Vær endelig ikke bange for at se fjollet ud, men giv den gas og spred al din livsglæde - det vil uden tvivl skinne igennem på billederne.
 
Jeg redigerer i dagene efter vores møde de allerbedste billeder fra dit fotoshoot og sender dig billedfilerne pr. mail. Jeg garanter at du som minimum vil modtage 25 digitale billeder i høj opløsning. Bemærk, at jeg ikke redigerer om på dig, men blot beskærer billederne og justerer lyset..... What you see, is what you get :-)
 
Med en makeover vil du kunne se en helt forvandlet kvinde i spejlet og føle dig smukkere og dejligere. Du har fortjent det!
 
En makeover er også oplagt til ethvert pigehjerte, der drømmer om at lege prinsesse/model for én dag. Jeg tager naturligvis højde for barnets alder i forbindelse med stylingen, og hos de yngste piger vil der være mere fokus på håret og mindre på makeuppen - med mindre andet ønskes. Idéen med stylingen er således ikke at sminke til uigenkendelighed, men at lade kreativiteten få frit løb.
 
Det bliver en helt igennem sjov oplevelse!
 
Glæder mig til at se dig...
 
Tine Tietgen // by tineT