Pris kr. 2.000,-
Inkl. fotografering
Inkl. kage til fotografering
Inkl. 20 redigerede billedfiler
Inkl. 1 stk. digital smash the cake collage
Varighed ca. 45-60 min.
 
Studieadresse:
Dyrlundsvej 12, baghuset
4600 Køge
(Gå gennem gården)

Foregår primært tirsdag, onsdag og torsdag 
________________________________________
 
Andre kunder synes også godt om...
 

Smash the cake

Den første fødselsdag er noget helt særligt og den skal da fejres med fest, flag og en KÆMPE kage :-)
 
"Smash the cake" er et amerikansk koncept, der vinder større og større inpas i Danmark. Fotograferingen foregår omkring barnets et års fødselsdag, hvor jeg, når I ankommer til studiet, har en lækker fødselsdagskage klar i det aftalte farvetema.

Inden fotograferingen er det en god idé at lade dit barn prøvesmage lidt søde sager, så den søde smag ikke er helt ukendt, når det gælder. Man skal ikke være alt for nervøs med sukkerindholdet, for det er meget begrænset hvor meget barnet overhovedet spiser. Ofte er de alt for optaget af at pille ved kagen.
 
Hvilke farver og hvilket tøj din datter/søn skal have på under fotograferingen, er helt op til dig. Nogle vælger pænt tøj, men mange vælger en body eller underbukser med bar mave, da barnet i 99% af alle "smash the cake" fotograferingeraf bliver smurt ind i kage fra top til tå.
 
Jeg har en del forskellige hårbånd, butterflies mv. som vi kan supplere med.
 
Efter fotograferingen, har jeg "et lille bad" klar (en lille balje), hvilket ofte giver en helt lille fotoserie i sig selv - noget I i givet fald, selvfølgelig får med i prisen. 
 
HIP HIP HURRAAAAAAA... glæder mig til at være med til at fejre jeres lille guldklump.